Sirküler

İhraç kayıtlı teslimlere ve tevkifata tabi işlemlere ait satış faturası listeleri internet vergi dairesinden gönderilecektir.

Yıl: 
2011
 
SİRKÜLER
07/11
 
29/07/2011
 
 
KONU :
 
* İhraç kayıtlı teslimlere ve tevkifata tabi işlemlere ait satış faturası listeleri internet vergi dairesinden gönderilecektir.
 
İHRAÇ KAYITLI TESLİMLERE VE TEVKİFATA TABİ İŞLEMLERE AİT SATIŞ FATURASI LİSTELERİ İNTERNET VERGİ DAİRESİNDEN GÖNDERİLECEKTİR:
 
Gelir İdaresi Başkanlığı’nın İnternet Vergi Dairesinde yayımlanan aşağıdaki duyurusu uyarınca;
 
“İhraç Kayıtlı Teslimlere Ait Satış Faturası Listesi” ve “Tevkifata Tabi İşlemlere Ait Satış Faturası Listesi”, Temmuz/2011 ve daha sonraki dönemlere ait KDV iade talepleri için geçerli olmak üzere İnternet Vergi Dairesi’nden gönderilecektir.
 
 “Tevkifata Tabi İşlemlere Ait Satış Faturası Listesi” ile “İhraç Kayıtlı Teslimlere Ait Satış Faturası Listesi” örnekleri sirkülerimiz ekinde sunulmuştur.
 
 
Saygılarımızla.
 
 
 
EkBoyut
HRAÇ KAYITLI TESLİMLERE VE TEVKİFATA TABİ İŞLEMLERE AİT SATIŞ FATURASI LİSTELERİ İNTERNET VERGİ DAİRESİNDEN GÖNDERİLECEKTİR.docx 824.9 KB
hraçKayıtlıSatışFaturasıListesi_FORMATI.xlsx 11.54 KB
TevkifatlıSatışFaturasıListesi_FORMATI.xlsx 10.78 KB
Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.
TevkifatlıSatışFaturasıListesi_FORMATI.xlsx
hraçKayıtlıSatışFaturasıListesi_FORMATI.xlsx

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.