Sirküler

Sosyal Güvenlik Kurumu alacaklarının 6111 sayılı Kanun uyarınca yeniden yapılandırılması

Yıl: 
2011
 
 
 
SİRKÜLER
03/13
 
25/03/2011
 
KONU :
* Sosyal Güvenlik Kurumu alacaklarının 6111 sayılı Kanun uyarınca yeniden yapılandırılması
 
 
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALACAKLARININ 6111 SAYILI KANUN UYARINCA YENİDEN YAPILANDIRILMASI:
 
6111 sayılı Kanun ile;
 
* Sosyal Güvenlik Kurumunun birikmiş alacaklarına ödeme kolaylığı getirilmiş,
* 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun geçici maddelerine göre yeniden yapılandırılan, ancak ödeme yükümlülüklerinin yerine getirilmemesi nedeniyle bozulmuş olan bir kısım yeniden yapılandırma anlaşmalarının ihya imkanı sağlanmıştır.
 
Kurum tarafından yayımlanan 18 Mart 2011 tarihli 2011-29 sayılı Genelgede konuyla ilgili usul ve esaslar açıklanmıştır. Sözkonusu Genelge sirkülerimiz ekinde sunulmuştur.
 
SAYGILARIMIZLA.
 

 

EkBoyut
SİRKÜLER-03-13 EK.pdf 1.35 MB
Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.
SİRKÜLER-03-13 EK.pdf

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.