Sirküler

( I )Sayılı listenin (B) cetvelindeki mallarla ilgili olarak gümrükte verilen teminatların çözümüne ilişkin ÖTV genel tebliği yayımlandı

 

 

 

SİRKÜLER

07/08

 

25/07/2014

KONU:

* (I) Sayılı listenin (B) cetvelindeki mallarla ilgili olarak gümrükte verilen teminatların çözümüne ilişkin ÖTV genel tebliği yayımlandı.

 

(I) SAYILI LİSTENİN (B) CETVELİNDEKİ MALLARLA İLGİLİ OLARAK GÜMRÜKTE VERİLEN TEMİNATLARIN ÇÖZÜMÜNE İLİŞKİN ÖTV GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI:

Özel Tüketim Vergisi Kanunu’na ekli (I) sayılı listenin (B) cetvelindeki malların ithalinde gümrük idaresince alınan teminatların çözümüyle ilgili olarak 1 Seri No’lu Özel Tüketim Vergisi Genel Tebliğine bazı ilaveler yapılmıştır. (35 Seri No’lu ÖTV Genel Tebliği, Resmi Gazete: 24 Temmuz 2014)

Değişiklikleri yapan 35 Seri No’lu ÖTV Genel Tebliği aşağıdadır.

 

 

Saygılarımızla, 

 

 

 

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.