Sirküler

64. Hükümet Tarafından Açıklanan 2016 Yılı Eylem Planında Vergi Ve Ekonomik Hayatla İlgili Yapılması Öngörülen Önemli Düzenlemeler Yer Almaktadır.

SİRKÜLER

12/06

16/12/2015

KONU:

*64. Hükümet Tarafından Açıklanan 2016 Yılı Eylem Planında Vergi Ve Ekonomik Hayatla İlgili Yapılması Öngörülen Önemli Düzenlemeler Yer Almaktadır.

64. HÜKÜMET TARAFINDAN AÇIKLANAN 2016 YILI EYLEM PLANINDA VERGİ VE EKONOMİK HAYATLA İLGİLİ YAPILMASI ÖNGÖRÜLEN ÖNEMLİ DÜZENLEMELER YER ALMAKTADIR:

10 Aralık 2015 tarihinde kamuoyuna açıklanan “64. Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı”nda vergi düzenlemelerine ve ekonomik hayatla ilgili çok sayıda eylem yer almaktadır.

Planda 2016 yılında yapılacak eylemler, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık bazda bir takvime bağlanarak listelenmiştir. Planda yer alan vergi ve ekonomik alanla ilgili yapılması planlanan önemli başlıklar ve gerçekleştirme takvimi aşağıda özetlenmiştir.

Saygılarımızla,

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.