Sirküler

Sosyal Güvenlik Kurumuna yapılacak borç ödemelerinin süresi uzatıldı.

SİRKÜLER

01/04

03.01.2017

KONU:

*Sosyal Güvenlik Kurumuna yapılacak borç ödemelerinin süresi uzatıldı.

 

SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA YAPILACAK BORÇ ÖDEMELERİNİN SÜRESİ UZATILDI

 

Sosyal Güvenlik Kurumu 02.01.2017 tarihli duyurusunda, son ödeme günü 02.01.2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin 09.01.2017 günü sonuna kadar uzatıldığını duyurmuştur.

Söz konusu duyuru aşağıdadır;

“Sigortalılarımızın ve İşverenlerimizin Borç Ödeme Süreleri Uzatılmıştır

02.01.2017

Kurumumuzla prim tahsilat anlaşması olan bankaların Kurumumuz tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşanmış ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluşmuştur. 

Buna istinaden prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 02/01/2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 09/01/2017 tarihi gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “

 

Saygılarımızla,

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.