Sirküler

Vergi Yapılandırmanızın Bozulmaması İçin İlk İki Taksitinizi Ödemeyi Unutmayın! Son Gün 31 Mayıs 2017

SİRKÜLER

05/14

26/05/2017

 

 

KONU:

 

* Vergi Yapılandırmanızın Bozulmaması İçin İlk İki Taksitinizi Ödemeyi Unutmayın!

Son Gün 31 Mayıs 2017

 

 

Vergi Yapılandırmanızın Bozulmaması İçin İlk İki Taksitinizi Ödemeyi Unutmayın!

Son Gün 31 Mayıs 2017

6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan borçların, süresinde ödenmeyen 1. taksiti ile 2017 yılının Ocak ayından Mayıs ayına ertelenen 2.taksitinin ödeme süreleri 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü sona ermektedir.

Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edilmesi için ilk iki taksitin ödenmesi şarttır. 

Bu nedenle, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan 6736 sayılı Kanundan yararlanmak için getirilen bu son fırsatın kaçırılmamasını önem taşımaktadır.

Ödemelerinizi www.gib.gov.tr internet sayfamızdan, GİB Mobil uygulamamızdan (IOS ve Android), anlaşmalı bankalardan ve vergi dairelerinden yapabilirsiniz.

 

6736 Yapılandırma Kapsamında Borcu Sorgulama ve Ödeme İşlemleri için İnternet Vergi Dairesi üzerinden aşağıda yer alan linkten işlem gerçekleştirilebilecektir.

 

https://intvrg.gib.gov.tr/index_6736.jsp

 

 

Saygılarımızla,

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.