Sirküler

2018 Mayıs Ayına İlişkin Prim Hizmet Belgesi İle Muhtasar ve Prim Beyannamelerinin Verilme Süresi Uzatıldı.

 

SİRKÜLER

06/19

                                                                                                                                                                                        25.06.2018

 

KONU :

 

* 2018 Mayıs Ayına İlişkin Prim Hizmet Belgesi İle Muhtasar ve Prim Beyannamelerinin Verilme Süresi Uzatıldı.

 

2018 MAYIS AYINA İLİŞKİN PRİM HİZMET BELGESİ İLE MUHTASAR VE PRİM BEYANNAMELERİNİN VERİLME SÜRESİ UZATILDI.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 22.06.2018 tarihinde yayımlanan genel yazıda; 2018/Mayıs ayına ilişkin Aylık Prim ve Hizmet Belgeleri ile Amasya,  Bartın,  Çankırı ve Kırşehir illeri için 23.06.2018 günü sonuna kadar verilmesi gereken Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesinin verilme son süresi 25.06.2018 tarihi olmakla birlikte; yaşanabilecek aksaklıklar öngörülerek, söz konusu belgelerin verilme süresi 26.06.2018 Salı günü sonuna kadar uzatıldığı belirtilmiştir.

Bu tarihe (26.06.2018) kadar verilen 2018/Mayıs ayına ait Aylık Prim ve Hizmet Belgeleri ile Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri yasal süresi içinde verilmiş sayılacaktır.

Aylık Prim ve Hizmet Belgeleri İle Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin Verilme Süresinin Uzatımına İlişkin SGK Genel Yazısı Sirkülerimiz Ekinde Yer Almaktadır.

 

Saygılarımızla,

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.