Sirküler

Sosyal Güvenlik Mevzuatından Kaynaklanan Teşvik, Destek ve İndirimlere Kolayca Erişim İmkanı Sunan Portal Kullanıma Açılmıştır.

Sirküler

11/06

21.11.2019

Konu:

* Sosyal Güvenlik Mevzuatından Kaynaklanan Teşvik, Destek ve İndirimlere Kolayca Erişim İmkanı Sunan Portal Kullanıma Açılmıştır.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilgili mevzuattan kaynaklanan teşvik, destek ve indirimleri anlaşılır ve kolay erişebilir bir araya getiren “Destek Al” internet portalı (http://www.destekal.gov.tr/) kullanıma açılmıştır.

Portal üzerinden teşvik, destek ve indirimleri açıklayan özet sunumlara ulaşılabileceği gibi işyerlerinin en uygun teşvik ve desteği bulmalarına imkan veren;

  • Potansiyel Teşvik Sorgulama Uygulaması,
  • Teşvikte Kazancım Ne Kadar,
  • Teşvikleri Karşılaştır,

 

bilgilerine yer verilmiştir.

 

Söz konusu siteye aşağıda yer alan link üzerinden erişim sağlanabilecektir.

 

Destek Al

 

Saygılarımızla

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.