Duyuru

Nexia International dolar bazında gelirlerini % 5 arttırarak, dünyanın 8. büyük küresel denetim ağı oldu.

Nexia International dolar bazında gelirlerini % 5 arttırarak, dünyanın 8. büyük küresel denetim ağı oldu

 

Önde gelen, küresel bir bağımsız muhasebe ve danışmanlık şirketleri ağı olan Nexia International, en son Uluslararası Muhasebe Bülteni (IAB) Dünya Araştırması'na göre, ağın geçen yıldan bu yana bir basamak yükselerek, gelir toplamına göre 8. en büyük küresel  denetim ağı haline geldiğini duyurmaktan mutluluk duyar.

2020'de Nexia'nın toplam geliri ağ genelinde 4,5 milyar ABD doları oldu - 2019'dan % 5'lik bir artış.

Küresel gelirdeki bu artış, her bölgede ağdaki tutarlı organik büyümenin bir sonucudur, ancak LATAM bölgesi, birkaç yeni firmanın kabulü nedeniyle özellikle iyi performans göstermiştir.

2020 boyunca Nexia, Arnavutluk, Mısır, Yeni Zelanda, İsveç, Kenya, Kamboçya, Kanada, Umman, Gabon, Cezayir ve Arjantin'de yeni üye firmaları ağırlayarak küresel varlığını genişletmeye devam etmiştir.

Sonuçlar hakkında yorum yapan Nexia International CEO'su Kevin Arnold  ise şunları söyledi: `` Küresel sıralamada 8. sıraya yükselmemizden ve son on yılda elde ettiğimiz istikrarlı, yıldan yıla büyümemizden son derece memnunum. Bu olağanüstü başarı, üye firmalarımızın yüksek kalitesini ve müşterilerine sundukları değeri yansıtıyor. “

Son on iki ay herkes için zorlu bir dönem oldu, ancak Nexia ağı büyümeye ve üye firmalara ve onların müşterilerine sunduğu teklifleri iyileştirmeye devam etti. Tüm Nexialılar bu başarıdan gurur duyuyor. "

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.