Haberler

Nexia International için yeni Başkan

Bağımsız denetim ve danışmanlık şirketleri arasında ilk 10 da yer alan Nexia International (Nexia), yeni başkanının Dr. Markus Emmrich olarak atandığını duyurdu.

Nexia bu haberi 1 Ocak 2016 tarihinde Londra’ da gerçekleşen yıllık konferansında verdi.

Nexia International üyesi, 1200 çalışanı ve Almanya’ da 15 ofisi bulunan Ebner Stolz’ un ortağı olan Emmrich, Nexia International’ ın kuruluna Ocak 2008 de, EMEA Kuruluna ise Mart 2008 de katılmış olup aynı zamanda 1 Nisan 2013’ den beri başkanıydı.

Emmrich, Alman üye şirket DHPG’ nin sorumlu ortağı ve Nexia Başkan’ lığını 8 yıldır yürütmekte olan Dr. Norbert Neu’ dan görevi devraldı.

Neu görev süresince birçok başarı elde edildiğini belirtti. Açıklamalarında iki büyük ağın birleşmesinin başlangıçta zorlayıcı olduğunu fakat tamamen başarılı bir operasyon olduğunu kanıtladığını, Nexia’ nın şu anda uluslararası muhasebe ağları arasında ilk 10 da ki yerini sağlamlaştırdığını ve birleşmeden sonra gelirlerinin %50 den fazla arttığını belirtti. Açıklamalarını Nexia’ nın yeni marka yüzü ile piyasada daha etkin olacak şekilde iyi bir pozisyonda olduğunu ve Nexia’ nın daha da büyümesini izlemeyi beklediğini, Başkanlık görevi yürütmüş olduğundan dolayı ayrıcalıklı hissettiğini ve yerine gelen kişinin Nexia’ yı daha da ileriye götüreceğinden kuşkusunun olmadığını belirterek tamamladı.

Yeni Başkan Emmrich ise seçilmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve Nexia 25. yılını kutlarken liderlik yapmayı heyecanla beklediğini, değiştirilecek çok az konu olduğunu ve kontrolü sağlamayı heyecanla beklediğini söyledi.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.