Sirküler

Gelir İdaresi Başkanlığı Tarafından Korona Virüs Hastalığı Sebebiyle Elektronik Ortamda Gerçekleştirilebilecek İşlemler Hakkında Duyuru Yayımlandı.

Sirküler

03/05

17.03.2020

Konu:

*Gelir İdaresi Başkanlığı Tarafından Korona Virüs Hastalığı Sebebiyle Elektronik Ortamda Gerçekleştirilebilecek İşlemler Hakkında Duyuru Yayımlandı.

 

Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde 13.03.2020 tarihinde yayımlanan duyuruda; Korona Virüs Hastalığı (Covid-19) sebebiyle vergi mükellefleri tarafından bizzat vergi dairelerine gidilerek yapılan vergi ödeme, beyanname gönderme, dilekçe verme, başvuru yapma vb. işlemlerin Başkanlık tarafından mükelleflerin hizmetine sunulan WEB veya MOBİL uygulamalar üzerinden elektronik ortamda, hızlı, güvenilir bir şekilde ve 7/24 yapılabileceğine ilişkin açıklamalara ve söz konusu hizmetlerin detaylarına yer verilmiştir.

 

 

Söz konusu duyuru sirkülerimiz ekinde yer almaktadır.

Saygılarımızla,

 

 

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.