Sirküler

VUK Genel Tebliği (Sıra No: 565) İle Ba-Bs Bildirimlerinin Verilmesine Son Verilmiştir.

Sirküler

09/04

25.09.2024

Konu :

 VUK Genel Tebliği (Sıra No: 565) İle Ba-Bs Bildirimlerinin Verilmesine Son Verilmiştir.

 

25.09.2024 tarih ve 32673 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 565 Sıra No’lu VUK Genel Tebliği ile  Eylül 2024 dönemi bildirimlerinden başlamak üzere Form Ba ve Form Bs bildirimlerinin verilmesi uygulamasına son verilmesi uygun bulunmuştur.

Bu kapsamda, Eylül 2024 dönemi ve bu dönemi izleyen dönemlere ilişkin olarak Form Ba ve Form Bs bildirimi verilmeyecektir.

 

Eylül 2024 döneminden önceki dönemlere ilişkin yürürlükte olan mevzuat düzenlemeleri geçerli olacaktır.

 

Söz konusu Tebliğ, Eylül 2024 dönemi ve bu dönemi izleyen dönemlere uygulanmak üzere 01.10.2024 tarihinde yürürlüğe girecektir.

 

İlgili Tebliğ sirkülerimiz ekinde yer almaktadır.

 

Saygılarımızla,

 

 

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.