Duyuru

E-Defter Dosyaları İle Berat Dosyalarının İkincil Dosyalarının GİB Sistemine Yüklenmesine ve Saklanmasına İlişkin Sık Sorulan Sorular Yayımlandı.

Duyuru

02/05

01.02.2021

Konu:

*E-Defter Dosyaları İle Berat Dosyalarının İkincil Dosyalarının GİB Sistemine Yüklenmesine ve Saklanmasına İlişkin Sık Sorulan Sorular Yayımlandı.

 

29.01.2021 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığının edefter.gov.tr internet adresinde 2020/Ocak ve takip eden dönemlere ilişkin e-Defter dosyaları ile berat dosyalarının ikincil kopyalarının Gelir İdaresi Başkanlığının bilgi işlem sistemine yüklenmesine ve saklanmasına ilişkin sık sorulan sorular yayımlanmıştır.

 

E-defter saklama uygulaması sık sorulan sorular, duyurumuz ekinde yer almaktadır.

Saygılarımızla,

 

Duyuru eki

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.