Gündem

Nexia International Uluslararası Bağımsız Denetim Ve Danışmanlık Şirketleri Arasında İlk 10’daki Yerini Aldı!

Nexia Logo Master 2 col.jpg

Nexia International  2012 de 2.8 milyar US$ lık  cirosu ile %22  büyümüş olduğunu  duyurmaktan mutluluk duyar. Bu büyüme, dünyadaki Muhasebe ve Denetim şirketleri arasında en hızlı ilerleme olarak kayda geçti.Bu büyüme ile birlikte The International Accounting Bulletin (IAB) ’ın dünya genelindeki 2013 yılı araştırmasına göre Nexia International Uluslararası Bağımsız Denetim ve Danışmanlık şirketleri arasında ilk 10’daki yerini aldı.

 

Amerika’da birleşen; “CliftonLarsonAllen” ve “CohnReznick” firmalarının, Nexia bünyesinde yer alma kararı bu başarıyı desteklemiş oldu.
 
Nexia International Kuzey & Güney Amerika bölge sorumlusu Larry Chastang “Nexia International net bir şekilde gücüne güç katarak devam ediyor, etkileyici gelir artışımız ve Amerika da aldığımız görevlerin devamlılığı ile de bu gelişim kendini kanıtlamıştır.”  şeklinde görüş belirtmiştir.
 
Bu yıl içinde Nexia; Avusturya, Bangladesh, Çin ve Moğolistan’dan bünyesine kattığı firmalar  ile %11’lik artışla 22.319 çalışan sayısına ulaştı.( 581 ofis)
 
Nexia International CEO’su Kevin Arnold “2 yılda %34 lük büyüme oranımız ekonomik şartlar göz önüne alındığında dikkate değer bir şekilde başarımızın ve doğru stratejimizin kanıtıdır. Dünya pazarlarına, kaliteli ve anahtar firmalar ile çeşitli şirket içi girişimlerimizi birleştirerek girmek başarımızın kritik odağıdır” diyerek görüşünü belirtmiştir.





 

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.