Sirküler

5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun kapsamında Ar-Ge merkezlerinde istihdam edilebilecek Ar-Ge personeli sayısı düşürülmüştür.

SİRKÜLER

06/04

18/06/2014

 

KONU:

* 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun kapsamında Ar-Ge merkezlerinde istihdam edilebilecek Ar-Ge personeli sayısı düşürülmüştür.

5746 SAYILI ARAŞTIRMA VE GELIŞTIRME FAALIYETLERININ DESTEKLENMESI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA AR-GE MERKEZLERINDE ISTIHDAM EDILEBILECEK AR-GE PERSONELI SAYISI DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR:

5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun’un 2. Maddesinin 1/c bendinde yer alan, Ar-ge merkezlerinde en az 50 tam zaman eşdeğer Ar-ge personeli istihdam edilmesine ilişkin personel sayısı,  18.06.2014 tarih ve 29034 sayılı  Resmi Gazetede yer alan Bakanlar Kurulu Kararı ile 30’a   düşürülmüştür. Karar 01.07.2014 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olup, sözkonusu Bakanlar Kurulu Kararı sirkülerimizin ekinde sunulmuştur.

 

Saygılarımızla,

 

 

 

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.