Sirküler

Turizm Payı Beyannamesi Genel Tebliği (Sıra No:1) Yayımlandı.

Sirküler

11/01

04.11.2019

Konu :

* Turizm Payı Beyannamesi Genel Tebliği (Sıra No:1) Yayımlandı.

02.11.2019 tarih ve 30936 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Turizm Payı Beyannamesi Genel Tebliği (Sıra No:1) ile 7183 sayılı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Hakkında Kanun gereğince alınacak turizm payının beyanı ve tahsiline ilişkin usul ve esasların belirlenmiştir.

Söz konusu kanun ile ilgili özet açıklamalarımız 18.07.2019 tarih ve 07/09 sayılı sirkülerimiz ile müşavirliğimiz tarafından duyurulmuştu.

Yayımlanan Tebliğ sirküleriz ekinde yer almakta olup, bu Tebliğ ile ilgili özet açıklamalarımızın yer aldığı sirkülerimiz en kısa sürede bilgilerinize sunulacaktır.

 

Saygılarımızla,

Bu dokümanda yer alan bilgiler genel içeriklidir ve herhangi bir gerçek veya tüzel kişinin özel durumuna hitap etmemektedir. Sürekli güncel ve doğru bilgi sunumuna özen gösterilmesine karşın bu bilgiler her zaman her durumda doğru olmayabilir. Hiç kimse özel durumuna uygun bir uzman görüşü almaksızın , bu dokümanda yer alan bilgilere dayanarak hareket etmemelidir. Nexia Türkiye ve AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ye, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

İletişim

© Copyright 2019 As Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.